Appareils et accessoires
Date and tamarind chutney
Préparation 5min
Total 8h 50min
1 Total recipe
Ingrédients
-
pitted dates400 g
-
white vinegar100 g
-
salt2 tsp
-
vegetable oil130 g
-
tamarind paste (see Tips)100 g
-
Kashmiri chilli powder2 tsp
-
cinnamon quills broken into thirds3
-
cardamom pods10 g
-
whole cloves10 g
-
water150 g
-
chaat masala (see Tips)10 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 Total recipe
Sodium
5251.5 mg
Protides
14.81 g
Calories
11304 kJ /
2691 kcal
Lipides
136.84 g
Fibre
58.67 g
Graisses saturées
18.3 g
Glucides
348.97 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flavours of India
98 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Coriander chilli chutney
5min
Spiced cauliflower pilau
20min
Sambhar
1h 30min
Fresh coconut chutney
10min
Mint and peanut chutney
35min
Rajma (kidney bean curry)
45min
Spiced tomato chutney
30min
Parathas
1h 30min
Garam masala powder
5min
Palak paneer
1h 15min
Chhole (chickpea curry)
35min
Dosa with spiced potato filling
17h 40min