Tofu scramble
TM6 TM5 TM31

Tofu scramble

3.8 (28 évaluations )

Ingrédients

  • 6 spring onions/shallots (approx. 100 g), trimmed and cut into quarters
  • 1 garlic clove
  • ¼ tsp mustard powder
  • ¼ tsp ground turmeric
  • ¼ tsp ground cumin
  • ¼ tsp dried thyme
  • ¼ tsp salt, plus extra to serve
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to serve
  • 1 tbsp olive oil
  • 2 tbsp water
  • 70 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (1 cm)
  • 70 g fresh sweet corn kernels (see Tips)
  • 350 g firm tofu, cut into cubes (2 cm)
  • 30 g fresh baby spinach leaves, cut or torn into pieces
  • 6 sprigs fresh chives, cut into thin slices
  • 20 g lemon juice, to taste
  • 4 slices rye bread, toasted, to serve
  • 1 avocado, flesh only, cut into slices, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1448 kJ / 344.8 kcal
Protides
15.8 g
Glucides
20.3 g
Lipides
20.8 g
Graisses saturées
2.6 g
Fibre
7.9 g
Sodium
325 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives