Tofu scramble

Tofu scramble

3.9 34 évaluations
Préparation 25min
Total 25min
4 portions

Ingrédients

  • spring onions/shallots (approx. 100 g), trimmed and cut into quarters
    6
  • garlic clove
    1
  • mustard powder
    ¼ tsp
  • ground turmeric
    ¼ tsp
  • ground cumin
    ¼ tsp
  • dried thyme
    ¼ tsp
  • salt plus extra to serve
    ¼ tsp
  • ground black pepper plus extra to serve
    ¼ tsp
  • olive oil
    1 tbsp
  • water
    2 tbsp
  • red capsicum deseeded and cut into pieces (1 cm)
    70 g
  • fresh sweet corn kernels (see Tips)
    70 g
  • firm tofu cut into cubes (2 cm)
    350 g
  • fresh baby spinach leaves cut or torn into pieces
    30 g
  • fresh chives cut into thin slices
    6 sprigs
  • lemon juice to taste
    20 g
  • rye bread toasted, to serve
    4 slices
  • avocado flesh only, cut into slices, to serve
    1

Infos nut. par 1 portion

Calories 344.8 kcal / 1448 kJ
Protides 15.8 g
Lipides 20.8 g
Glucides 20.3 g
Fibre 7.9 g
Graisses saturées 2.6 g
Sodium 325 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...