Appareils et accessoires
Warming amaranth porridge
Préparation 10min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
-
coconut oil2 tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
black mustard seeds (see Tips)½ tsp
-
piece fresh ginger peeled and cut into matchsticks2 cm
-
water500 g
-
amaranth grains (see Tips)200 g
-
salt½ tsp
-
apple cider vinegar½ tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
pumpkin seeds to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
7.7 mg
Protides
8.6 g
Calories
1260.5 kJ /
300 kcal
Lipides
15.4 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
9.1 g
Glucides
30.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Good food, gluten free
94 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Dairy free hot chocolate
10min
Lentil hotpot
12h 45min
Raw apple pie
3h 25min
Vegan mayonnaise
15min
Almond Cheese
6h 15min
Raw carrot cake
5h 30min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Banana tofu ice cream
10min
Baked beans
13h 25min
Vegan Turkish delight cheesecake
5h 30min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1h 30min
Raw chocolate beetroot cake
2h 15min