Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 20 g extra virgin olive oil, plus an extra 2 tablespoons for frying
- 1 red onion (approx. 180 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh mushrooms, cut into quarters (e.g. button or Swiss brown)
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp sumac
- 400 g canned pinto beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 1 tsp chia seeds
- 1 ½ tbsp psyllium husks
- 1 tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 6 bread rolls of choice, cut into halves horizontally (see Tips)
- 6 slices vegan cheese (see Tips)
- iceberg lettuce, to serve
- ketchup, to serve (see Tips)
- tomatoes, cut into slices, to serve
- red onion, cut into slices, to serve
- avocado, flesh only, cut into slices, to serve
- vegan mayonnaise, to serve (see Tips)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1860.7 kJ / 443 kcal
- Protides
- 12.8 g
- Glucides
- 44.4 g
- Lipides
- 21.4 g
- Fibre
- 10.9 g
Recettes alternatives
Pulled BBQ jackfruit
25min
Sweet potato lasagne
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Thai tofu and sweet potato cakes
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Vegan mayonnaise
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Savoury tofu quiche
1h 30min
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25min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
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Cauliflower tacos with chipotle sauce
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Honey ginger tofu with greens
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Vegan walnut and black bean burger
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