Appareils et accessoires
Pineapple Teriyaki Salmon
Préparation 5min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
fresh pineapple cut into chunks10 oz
-
fresh ginger peeled, cut into pieces½ oz
-
dark brown sugar1 ½ oz
-
water2 oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
rice wine vinegar1 oz
-
12 oz sugar snap peasbroccoli florets12 oz
-
salmon fillets 4 fillets (4.5-6 oz ea.)18 - 24 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
sesame seeds (optionnel) to garnish
-
green onion (optionnel) thinly sliced, to garnish1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
687.1 mg
Protides
29.9 g
Calories
1567.9 kJ /
374.8 kcal
Lipides
17.6 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
4.1 g
Glucides
25.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pineapple Passion
18 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Sticky Sesame Chicken
40min
Lemon Garlic Chicken
30min
Macadamia Chicken Over Tropical Fruit Paella
1h
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2h 45min
Beef and Broccoli Sauté
30min
Mediterranean Chicken
35min
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40min
Chicken Enchiladas
40min
Tortilla Soup
25min
Chicken Fajita Soup
50min
Korean Beef Sauté
1h 25min