Lemon Caper Asparagus
TM6 TM5

Lemon Caper Asparagus

4.7 (24 évaluations )

Ingrédients

  • 12 oz pencil-thin asparagus, woody ends trimmed
  • 1 oz shallots, cut into pieces
  • 2 tbsp capers, drained
  • 1 garlic clove
  • ½ tsp salt, to taste
  • 3 oz unsalted butter, cut into pieces
  • 1 oz lemon juice
  • 20 oz water
  • 1 lemon, cut into wedges, to garnish
  • lemon zest, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
749 kJ / 179 kcal
Protides
2 g
Glucides
6 g
Lipides
17 g
Fibre
2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives