Appareils et accessoires
Lemon Caper Asparagus
Préparation 10min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
pencil-thin asparagus woody ends trimmed12 oz
-
shallots cut into pieces1 oz
-
capers drained2 tbsp
-
garlic clove1
-
salt to taste½ tsp
-
unsalted butter cut into pieces3 oz
-
lemon juice1 oz
-
water20 oz
-
lemon cut into wedges, to garnish1
-
lemon zest to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
2 g
Calories
749 kJ /
179 kcal
Lipides
17 g
Fibre
2 g
Glucides
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Valentine's Romance
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Shrimp Scampi
40min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2h 15min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1h 5min
Southwest Quinoa
40min
Broccoli Sauté
20min
Green Bean Gremolata
25min