Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 - 500 g d'aubergine, coupée dans la longueur en tranches de 0,5 cm
- 2 c. à café de sel
- 250 g d'eau
- 50 g de roquette
- 100 - 150 g de feta, détaillée en bâtons d'0,5 cm de large
- 2 c. à café de crème de vinaigre balsamique noir
- 12 tomates cerise, coupées en deux
- 8 brins de ciboulette fraîche (optional)
- 8 pincées de poivre moulu
- 2 c. à soupe d'huile d'olive (optional)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 454 kJ / 109 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 7.6 g
In Collections
Alternative recipes
Tarte printanière
50 min
Tarte provençale
1h 15min
Légumes farcis
1h 20min
Tarte aux crudités
2h 50min
Minigratins à la grecque
20min
Fraîcheur de yaourt
5 min
Sardines à la corsica
50 min
Crème d'aubergine à l'amande
20min
Pizza blanche à la roquette
1h 35min
Tarte aux légumes et jambon
1h
Aubergines farcies au riz complet
1h 10min
Tatin de poivron et tapenade
1h 5min