Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g d'oignon, coupé en morceaux
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, très froide et coupée en cubes de 5 cm
- ½ bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- 75 g de chapelure
- du sel
- du poivre moulu
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 5 brins de thym-citron
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 999 kJ / 239 kcal
- Protein
- 21 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 12 g
In Collections
Alternative recipes
Sauce béarnaise
20min
Boulettes de veau aux herbes
35min
Gnocchis aux épinards et au gouda
1h
Croquettes de poisson à la thaïe
30min
Côte de bœuf, sauce chimichurri, pommes en éventail
1h 25min
Ravioli asperge-roquette
2h
Panzerotti aux poivrons
1h 45min
Sauce aigre-douce aux poivrons
40min
Boulettes de bœuf au gingembre
45min
Boulettes épicées et nouilles chinoises
1h 30min
Panzerotti à la romaine
1h 5min
Polpettes siciliennes
1h