Porridge salé à l'avocat et à l'œuf
TM6

Porridge salé à l'avocat et à l'œuf

4.1 (7 ratings)

Ingredients

  • 120 g de flocons d'avoine
  • 60 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
  • 900 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes, émietté
  • 4 œufs, lavés
  • 2 avocats
  • 1 c. à café de jus de citron fraîchement pressé
  • 2 - 3 pincées de poivre moulu
  • feuilles de persil frais

Nutrition
per 1 portion
Calories
1696.5 kJ / 405.5 kcal
Protein
18.5 g
Carbohydrates
29.4 g
Fat
25.3 g
Saturated Fat
6.4 g
Fibre
10 g
Sodium
291.6 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes