Porridge salé à l'avocat et à l'œuf
TM6

Porridge salé à l'avocat et à l'œuf

3.8 ( 16 ratings )

Ingredients

  • 120 g de flocons d'avoine
  • 60 g de parmesan en morceaux (2-3 cm)
  • 900 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes émietté
  • 4 œufs lavés
  • 2 avocats
  • 1 c. à café de jus de citron fraîchement pressé
  • 2 - 3 pincées de poivre moulu
  • feuilles de persil frais

Nutrition
per 1 portion
Calories
405.5 kcal / 1696.5 kJ
Protein
18.5 g
Fat
25.3 g
Carbohydrates
29.4 g
Fibre
10 g
Saturated Fat
6.4 g
Sodium
291.6 mg

Like what you see? This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes