![Okonomiyaki Okonomiyaki](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/63ce0ef2c3b31f308f9c793d138f3fa1/Derivates/38fa9e1d3202c59195d3454b6f9c3afaa29e57f1.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 180 g d'eau
- ½ cube de bouillon de légumes
- 250 g de chou, en morceaux
- ½ oignon
- 100 g de champignons bruns, frais
-
120
g de farine à okonomiyaki
or 110 g de farine + ½ sachet de levure chimique + 2 c. à soupe de fécule de maïs - 1 œuf
- 4 c. à soupe de ketchup
- 3 c. à soupe de sauce Worcestershire
- 1 c. à soupe de sauce d'huître
- 1 c. à soupe de miel
- 3 c. à soupe d'huile de tournesol
- 4 c. à soupe de mayonnaise
- 2 oignons nouveaux, ciselés
- 4 c. à soupe d'algues variées, séchées (laitue de mer, wakame, nori, etc…)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1361 kJ / 326 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 17 g
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