Soupe de chou-fleur, chapelure aux anchois
TM6 TM5 TM31

Soupe de chou-fleur, chapelure aux anchois

4.2 (6 ratings)

Ingredients

  • 10 brins de persil frais
  • 60 g de pain rassis
  • 6 filets d'anchois en saumure
  • 3 gousses d'ail
  • 700 g de chou-fleur, en bouquet
  • 100 g de pommes de terre, coupés en morceaux
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 500 g d'eau
  • 1 c. à café d'huile d'olive

Nutrition
per 1 portion
Calories
598.2 kJ / 143 kcal
Protein
8.1 g
Carbohydrates
24 g
Fat
3 g
Saturated Fat
0.6 g
Fibre
5.7 g
Sodium
482.1 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes