Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 200 g de carottes, en morceaux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 c. à café d'origan déshydraté
- 250 g de chou-fleur, en fleurettes
- 150 g d'eau
- 200 g de petits pois surgelés
- du sel
- du poivre moulu
- 80 g de parmesan, en morceaux
- 80 g de beurre froid, en morceaux
- 180 g de farine de blé
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2133 kJ / 512 kcal
- Protein
- 18 g
- Carbohydrates
- 41 g
- Fat
- 29 g
Alternative recipes
Gratin de pommes de terre, brocoli, comté et chorizo
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Risotto aux petits pois et aux lardons
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Clafoutis aux tomates cerise, mozzarella et basilic
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Spaghettis à la sauce au potiron et aux noisettes
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