Filet de bar, sauce vierge et riz gluant
TM6 TM5 TM31

Filet de bar, sauce vierge et riz gluant

4.5 (2 ratings)

Ingredients

  • 250 g de riz gluant
  • 15 g de persil frais
  • 15 g de basilic frais
  • 15 g de coriandre fraîche
  • 30 g d'olives noires dénoyautées
  • 25 g de câpres en saumure
  • 1 échalote, en quartiers
  • le jus d'un citron jaune
  • 200 g d'huile d'olive
  • du poivre moulu
  • 500 g d'eau
  • 4 filets de bar

Nutrition
per 1 portion
Calories
2095 kJ / 497 kcal
Protein
41 g
Carbohydrates
51 g
Fat
15 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes