Pains briochés encre de seiche et pavot

Pains briochés encre de seiche et pavot

4.0 1 rating
Prep. 25 min
Total 2 h 55 min
4 portions

Ingredients

  • 125 g de lait et 2 c. à soupe
  • 10 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 250 g de farine T55, et un peu pour fariner
  • 1 c. à soupe de sucre en poudre
  • 1 jaune d'œuf
  • 8 g de sel
  • 50 g de beurre en morceaux
  • 4 g d'encre de seiche
  • 2 c. à soupe de graines de pavot

Difficulty

medium


Nutrition per 1 portion

Protein 8 g
Calories 1363 kJ / 325 kcal
Fat 11 g
Carbohydrates 51 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...