Pain marguerite pavot et curry
TM6 TM5 TM31

Pain marguerite pavot et curry

5.0 (1 rating)

Ingredients

La poolish

  • 150 g d'eau minérale
  • 2 g de levure boulangère fraîche
  • 150 g de farine T80

La pâte

  • 130 g d'eau minérale
  • 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
  • 120 g de farine T55, et un peu pour fariner
  • 90 g de farine T80
  • 90 g de farine T150
  • 10 g de sel
  • 10 g de curry en poudre
  • 2 c. à soupe bombées de graines de pavot
  • eau (1 bol)

Nutrition
per 1 pièce
Calories
6828 kJ / 1610 kcal
Protein
47 g
Carbohydrates
324 g
Fat
7 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes