Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 220 g d'eau
- 8 g de levure boulangère sèche
- 400 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 1 ½ c. à café de sel, et un peu pour les oignons
- 1 ½ c. à café de sucre en poudre
- 50 g d'huile d'olive
- 800 g d'oignons, en lamelles
- du poivre moulu
- 80 g d'olives noires dénoyautées
- 1 c. à soupe rase d'origan déshydraté
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2443 kJ / 583 kcal
- Protein
- 16 g
- Carbohydrates
- 85 g
- Fat
- 19 g
In Collections
Alternative recipes
Croque-monsieur chèvre et pesto de basilic
35 min
Pissaladière
2h 10min
Pissaladière aux oignons rouges
50 min
Canistrelli
1h
Fougasse mentonnaise
3h 15min
Falafels et sauce à la coriandre
45min
Focaccia sauge et pommes de terre
2h 50 min
La pichade de Menton
4h
Tarte au roquefort, oignons caramélisés et noix
1h 10 min
Fiadone au citron
3h 50min
Poivrons farcis au riz persillé
45min
Cocas niçoises
3h 15min