
Devices & Accessories
Pain de viande Halloween
Prep. 25 min
Total 1 h 30 min
10 portions
Ingredients
-
oignons (1 oignon env. Ø 7 cm et 1 oignon env. 150 g)2
-
gousses d'ail2
-
de feuilles de persil frais4 brins
-
de viande de bœuf hachée1000 g
-
de sel2 c. à café
-
de poivre moulu1 c. à café
-
de moutarde2 c. à café
-
œufs4
-
de chapelure100 g
-
de lait120 g
-
de sauce Worcestershire2 c. à soupe
-
de ketchup150 g
Nutrition per 1 portion
Calories
355.7 kcal /
1488.2 kJ
Protein
21.6 g
Fat
22.7 g
Carbohydrates
15.5 g
Fibre
1.1 g
Saturated Fat
8.5 g
Sodium
816.5 mg
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in

HALLOWEEN
10 Recipes
France
France

Halloween vol. II
12 Recipes
France
France