Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
5
g d'huile végétale
or 5 g d'huile d'olive - 200 g de poitrine de porc en tranches (5 cm x 0,5 cm), essuyée avec du papier absorbant
- Nutrition
- per 200 g
- Calories
- 2374 kJ / 567 kcal
- Protein
- 36 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 47 g
- Saturated Fat
- 19 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 120 mg
In Collections
Alternative recipes
Faire sauter des oignons avec des lanières de bœuf
15min
Dorer 250 g de porc en lanières
15min
Rissoler lardons et champignons
20 min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15min
Rissoler des oignons
20 min
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25min
Rissoler 250 g de crevettes
15min
Rissoler 300 g d'oignons
20 min
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15min
Rissoler 300 g de champignons frais
25min
Dorer 250 g de porc en cubes
15min
Faire sauter 200 g de poivrons
20 min