
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g de bretzels
- 100 g de fromage frais à tartiner
- 40 g de beurre mou
- 2 c. à café de poudre de paprika doux
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre noir moulu
- 200 g de camembert en morceaux (2 cm)
- 1 concombre pour la décoration, en tranches (0,5 cm)
- 1 carotte pour la décoration, en tranches (0,5 cm) et en bâtonnets (1 mm x 3 cm)
- 4 olives dénoyautées pour la décoration, en rondelles
- 1 poivron rouge pour la décoration, coupé en triangles (1 cm)
- 12 pignons de pin pour la décoration
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 238.3 kcal / 997.2 kJ
- Protein
- 8.5 g
- Fat
- 20.3 g
- Carbohydrates
- 6.5 g
- Fibre
- 0.8 g
- Saturated Fat
- 11.8 g
- Sodium
- 429.3 mg