Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pâte à Cobbler
- du beurre salé, mou, pour graisser
- 250 g de sucre
- 250 g de beurre salé, mou
- 250 g de farine fermentante
- 4 oeufs, de taille moyenne
- 1 pincée de sel
Compôtée de fruits et finition
- 4 pêches, coupées en deux, dénoyautées
- 4 prunes, coupées en deux, dénoyautées
- 60 g de sucre
- 20 g de jus de pomme
- 200 g de crème double (env. 48% M.G.)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 5990 kJ / 1336 kcal
- Protein
- 16 g
- Carbohydrates
- 158 g
- Fat
- 75 g
- Fibre
- 6 g
In Collections
Alternative recipes
Crème caramel
5h 30min
Ketchup de tomates
1h 15min
Soupe au chou
50min
Muffins aux champignons et au chocolat
1h
Muffins Noir&Blanc
1h
Crème dessert
15min
Ficelles croustillantes au chocolat
55min
Flatbread à la banane et au seigle pour le petit-déjeuner
1h 35min
Flatbread à l'aneth et à la feta
1h 20min
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
No ratings
Crème de pois
40min
Pain aux cinq graines
50min