Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Purée de pommes de terre
- 1000 g d'eau
- 800 g de pommes de terre à chair ferme, épluchée, en morceaux (2-3 cm)
- 75 g de beurre salé, en cubes
Pâte à choux
- 115 g d'eau
- 25 g de beurre salé, en cubes
- ¼ c. à café de sel
- 80 g de farine blanche
- 2 oeufs, de taille moyenne (53-63 g)
Finition
- 3 jaunes d'oeufs, de taille moyenne
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 244.2 kJ / 58.4 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Carbohydrates
- 6.4 g
- Fat
- 3.2 g
- Fibre
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min
Couscous d'agneau et crème catalane
No ratings
Sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis
No ratings
Bûche de Noël 'Forêt noire'
1h 30min
Glace à la vanille
12h
Flan d'asperges enroulé de sole
1h
Pâte de base pour pain
24h 5min
Glace au caramel salé
14h
Pain au lait
2h 20min
Baguette
3h 45 min
Pain de mie
3h
Pâté en croûte
10h