Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g d'eau
- 4 poires, coupées en gros dés
- le jus d'un citron jaune
- 3 endives de belle taille, émincées
- 50 g de roquefort, coupé en dés
- 100 g de crème liquide légère
- 10 cerneaux de noix
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 687 kJ / 165 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 10.2 g
- Fibre
- 3.7 g
In Collections
Alternative recipes
Salade d'été
10 min
Salade d'hiver
35min
Salade de tomates au pesto de roquette
20 min
Gaspacho de tomate à la framboise
15 min
Petite crème express aux fruits rouges
15 min
Poire rôtie au chèvre
25 min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 min
Salade d'endives au bleu, vinaigrette crémeuse
25 min
Salade de gésiers, endives, pommes et noix
20 min
Salade de pâtes terre-mer
30min
Salade au bacon et à la pomme
20 min
Salade d'asperge, crevettes et amandes
45min