Noix de Saint-Jacques et purée de petits pois

Noix de Saint-Jacques et purée de petits pois

4.9 45 ratings
Prep. 15 min
Total 25 min
2 portions

Ingredients

  • d'échalotes coupées en 2
    20 g
  • de beurre
    10 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    75 g
  • de sel selon vos goûts
    ½ c. à café
  • de petits pois surgelés
    225 g
  • de jus de citron selon vos goûts
    ½ c. à café
  • de lard (15 cm)
    4 tranches
  • noix de Saint-Jacques corail retiré
    8
  • du poivre noir moulu selon vos goûts
  • de la crème de vinaigre balsamique en finition

Nutrition per 1 portion

Calories 667.9 kcal / 2805.3 kJ
Protein 62.6 g
Fat 38.1 g
Carbohydrates 16.1 g
Fibre 6.8 g
Saturated Fat 18.7 g
Sodium 2644.6 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...