Casserole d'asperges

Casserole d'asperges

3.9 9 ratings
Prep. 20 min
Total 1 h 30 min
4 portions

Ingredients

  • ½ bouquet de persil plat frais les feuilles uniquement
  • 80 g d'emmental en morceaux
  • 500 g d'eau
  • 1 c. à café de sel
  • 700 g de pommes de terre petites, bien lavées
  • 1200 g d'asperges épluchées, possible ½ blanches - ½ vertes
  • 200 g de lait 1,5% m.g.
  • 150 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
  • 3 œufs
  • ¼ c. à café de poivre blanc moulu
  • 2 pincées de noix de muscade moulue

Difficulty

medium


Nutrition per 1 portion

Protein 23 g
Calories 1650 kJ / 395 kcal
Fat 18 g
Fibre 7.8 g
Carbohydrates 34 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...