
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 c. à soupe de farine de blé
- 1 poulet coupé en morceaux
- 20 g d'huile d'olive et 1 c. à soupe pour la cuisson du poulet
- 15 g de beurre
- 2 oignons pelés et coupés en deux
-
500
g de vin blanc Jasnières
or 500 g de vin blanc sec - 200 g de champignons de Paris frais en lamelles
- 10 oignons blancs pelés
- 600 g de pommes de terre nouvelles non pelées
- 2 jaunes d'œufs
- 100 g de crème épaisse
- 1 c. à soupe rase de fécule de maïs type Maïzena
- 1 c. à café de sel
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 486 kcal / 2032 kJ
- Protein
- 36 g
- Fat
- 21 g
- Carbohydrates
- 35 g