Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 gousses d'ail
- 10 g de gingembre frais
- 250 g de yaourt nature
- le jus d'un citron jaune
- 2 c. à soupe d'épices tandoori
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel
- 4 pilons de poulet, avec la peau
- 1200 g d'eau
- 250 g de riz basmati
-
1
dose de safran en poudre
or quelques pistils de safran - 60 g de pistaches vertes, concassées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2998 kJ / 717 kcal
- Protein
- 38 g
- Carbohydrates
- 60 g
- Fat
- 35 g
Alternative recipes
Chicken korma
50min
Poulet yassa
12h
Curry d'agneau du Cachemire
3h 35min
Brochettes chich taouk, houmous et salade aux graines
1h 40min
Poulet mesfioui
1h 20min
Riz sichuanais à la viande hachée et huile pimentée
1h 5min
Poulet tikka masala
35min
Tajine d'agneau sucré (m'rozia)
3h 15 min
Poulet tikka masala
2h
Poulet marocain au garam masala et couscous
50min
Curry de bœuf, coco et riz
1h 40min
Poulet katsu au riz et curry
1h 45min