
Devices & Accessories
Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé
Prep. 10 min
Total 25 min
6 portions
Ingredients
-
d'ail2 gousses
-
de persil frais10 brins
-
d'eau40 g
-
de champignons de Paris frais émincés en lamelles400 g
-
de beurre20 g
-
de vin rouge100 g
-
de fécule de maïs5 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.100 g
-
d'escargots en conserve, égouttés300 g
-
de pain de campagne grillées6 tranches
Nutrition per 1 portion
Calories
219.3 kcal /
919.8 kJ
Protein
12.5 g
Fat
9.3 g
Carbohydrates
16.5 g
Fibre
3.2 g
Saturated Fat
6 g
Sodium
390.5 mg
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in

Au fil des mois - mars vol. II
11 Recipes
France
France