Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé

Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé

4.0 48 ratings
Prep. 10 min
Total 25 min
6 portions

Ingredients

  • d'ail
    2 gousses
  • de persil frais
    10 brins
  • d'eau
    40 g
  • de champignons de Paris frais émincés en lamelles
    400 g
  • de beurre
    20 g
  • de vin rouge
    100 g
  • de fécule de maïs
    5 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g
  • d'escargots en conserve, égouttés
    300 g
  • de pain de campagne grillées
    6 tranches

Nutrition per 1 portion

Calories 219.3 kcal / 919.8 kJ
Protein 12.5 g
Fat 9.3 g
Carbohydrates 16.5 g
Fibre 3.2 g
Saturated Fat 6 g
Sodium 390.5 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...