Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g d'épinards frais
- 500 g d'eau
- 1 bouquet d'aneth frais, équeuté
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de feta
- 100 g d'huile d'olive
- 8 - 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 1063 kJ / 254 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 18 g
Alternative recipes
Empañadas
2h 15min
Keftas sauce yaourt et menthe, taboulé libanais
1h
Scones à la sauge et au cheddar
30min
Rikakats (Roulés à la feta et aux herbes)
30min
Brochettes kebab sauce aux pêches
25min
Rekakats libanais
45min
Croquettes au cresson et dip au yaourt
1h 20min
Pâtes à la norma
1h 45min
Brochettes de kefta
55min
Empanadas au bœuf et coleslaw épicé
2h 10min
Tourte à la grecque aux épinards et à la feta
1h
Falafels au four
40min