
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 c. à café de poivre noir en grains
- 1 carré d'agneau de 8 côtes d’agneau manchonnées (demandez au boucher)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 8 gousses d'ail entières avec la peau
- 2 c. à soupe de thym frais
- 1 c. à soupe de romarin frais
- 1 c. à soupe de feuilles de sauge fraîche
- 2 gousses d'ail pelées et dégermées
- 50 g de pignons de pin
- 2 biscottes en morceaux
- 25 g de beurre mou, coupé en dés
- du sel
- 150 g de vin blanc type muscat sec du Languedoc
- 2 feuilles de laurier frais coupées en quatre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 470 kcal / 1955 kJ
- Protein
- 21 g
- Fat
- 37 g
- Carbohydrates
- 11 g