Compatible versions
Carpaccio de bœuf, pesto de roquette, pecorino et caviar d'aubergines
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g d'aubergines, pelées et coupées en dés
- 5 gousses d'ail
- 60 g d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à soupe de graines de sésame
- 100 g de pecorino
- 150 g de roquette
- 20 g de jus de citron
- 350 g de viande de bœuf, coupée en tranches fines
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1895 kJ / 452 kcal
- Protein
- 32 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 32 g
In Collections
Alternative recipes
Tartare de bœuf
10 min
Croquettes de camembert panées au sésame
30min
Rekakats libanais
45min
Keftas sauce yaourt et menthe, taboulé libanais
1h
Shish barak, ravioli libanais
1h 30min
Pesto de roquette, pistache et safran
15 min
Fish and chips, sauce tartare
1h 20min
Pesto classique au basilic
10 min
Salade thaïe au bœuf
1h 30min
Escalopes de bar et mousseline d'artichaut
1h 30min
Œuf mi-mollet aux épinards
1h 50min
Minibrochettes de thon parfumé, crudités et houmous
45min