Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 8 pommes de terre cireuses (à chair ferme), de belle taille, pelées et lavées
- 1000 g d'eau
- 8 tranches de bacon
- 25 g de beurre, coupé en huit
- poivre moulu
- 1 gousse d'ail
- ½ oignon doux, coupé en quatre
- 10 brins de persil frais, équeutés
- 6 brins de coriandre fraîche, équeutés
- le jus d'un citron jaune
- 5 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 pincées de piment de Cayenne en poudre
- du sel
- 1200 g de côte de bœuf avec son os
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1999 kJ / 475 kcal
- Protein
- 32 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 26 g
In Collections
Alternative recipes
Sauce béarnaise
20 min
Sauce tartare
10 min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 min
Sauce chimichurri
5 min
Carré d'agneau en croûte
55min
Fish and chips, sauce tartare
1h 20min
Côte de bœuf, sauce moutarde
2h
Bouillon parfumé au bœuf, à la citronnelle et au gingembre
45min
Œufs Bénédicte
45min
Turbot sauce champagne
30min
Marinade sauce BBQ (pour travers de porc)
2h 30min
Salade César
30min