Porc aux abricots secs

Porc aux abricots secs

3.4 38 ratings
Prep. 10 min
Total 55 min
4 portions

Ingredients

  • 50 g d'eau
  • 1 sachet de thé noir
  • 3 étoiles de badiane
  • 1 bâton de cannelle
  • 150 g d'oignon pelé et coupé en quatre
  • 15 g d'huile d'olive
  • 600 g d'échine de porc coupée en cubes de 3 cm de côté
  • 2 c. à soupe de miel liquide
  • 60 g d'amande émondée non salées
  • 120 g d'abricots secs dénoyautés moelleux

Difficulty

easy


Nutrition per 1 portion

Protein 31 g
Calories 2254 kJ / 541 kcal
Fat 34 g
Carbohydrates 24 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...