Courge spaghetti, poireau et champignons
TM6 TM5 TM31

Courge spaghetti, poireau et champignons

4.3 (235 ratings)

Ingredients

  • 1 courge spaghetti
  • 50 g de parmesan, coupé en morceaux
  • 200 g de poireaux, coupés en rondelles
  • 20 g d'huile d'olive
  • 250 g de champignons de Paris frais, émincés
  • 80 g de crème fraîche
  • 120 g de camembert, coupé en cubes
  • 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
  • 50 g de cerneaux de noix, concassés

Nutrition
per 1 portion
Calories
1193 kJ / 287.5 kcal
Protein
11.2 g
Carbohydrates
11.5 g
Fat
20.8 g
Saturated Fat
8.3 g
Fibre
4.8 g
Sodium
269.3 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes