Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g d'échalote, coupée en deux
- 3 brins de persil frais
- 300 g d'eau
- 200 g de pommes de terre, détaillées en cubes (2 cm env.)
- 200 g de lait ribot
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 filets de maquereaux fumés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 449 kJ / 107 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 5.7 g
In Collections
Alternative recipes
Filet mignon exotique
35min
Verrines "toutes vertes"
30min
Bloody Mary
5 min
Pannacotta exotique, épices-crevettes
2h 30min
Carpaccio de saint-jacques
45min
Bouchées boudin-pomme
1h 30 min
Mousse de betterave et harengs marinés en brochette
1h 15min
Sauce rose au yaourt
10 min
Tuiles au fromage
15 min
Verrines printanières
25min
Verrines à l'italienne
3h 25min
Verrine saumon-endive
10 min