Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 citron jaune non traité, la moitié du zeste et le jus
- 150 g d'eau
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- 100 g d'olives vertes dénoyautées
- 100 g de vin blanc sec
- 100 g de sucre en poudre
- 300 g de pommes de terre, coupées en rondelles (5 mm env.)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 340.6 kJ / 81.4 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Carbohydrates
- 14.2 g
- Fat
- 2.2 g
- Saturated Fat
- 0.3 g
- Fibre
- 1.2 g
- Sodium
- 193.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Fruits déguisés
45 min
Muffins pistou-pistache
40min
Cookies au chèvre et au thym
40min
Petits croustillants chèvre-olive
20min
Pommes farcies aux fruits secs
1h
Petits chaussons fourrés
1h 25min
Croquettes d'automne au cèpe
2h 45min
Bruschetta de laitue au poulet et poivrons caramélisés
2h 45min
Coulommiers comme un gâteau
12h
Sucettes de chèvre à la mâche
1h 25min
Tartines scandinaves
10min
Torsades feuilletées au sésame, pavot et fenouil
35 min