Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 150 g de farine de blé
- 40 g de farine de sarrasin
- 60 g de beurre demi-sel, coupé en dés
- 60 g d'eau
La garniture
- 600 g d'oignons (4 oignons), de Roscoff de préférence, coupés en quatre
- 20 g de beurre demi-sel et 10 g en copeaux
- 70 g d'olives noires
- 16 filets de sardine
- poivre moulu
- fleur de sel
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2447 kJ / 585 kcal
- Protein
- 26 g
- Carbohydrates
- 44 g
- Fat
- 33 g
In Collections
Alternative recipes
Pizza aux blettes et au citron
25h 50min
Donburi aux tempura de crevettes et wakamé
1h
Pizza au pesto, poire et gorgonzola
2h 35min
Soupe de moules à la citronnelle
55min
Tarte Tatin au gingembre
1h 40 min
Salade aux fruits de mer
30min
Tourtes au porc et champignons
1h 30 min
Pizza blanche à la roquette
1h 35min
Ragoût de poisson aux épices
1h 45min
Pizza quatre saisons
1h 35min
Tortilla à la piperade
55min
Pizza romaine
1h 40 min