Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 10 g d'huile d'olive
- 200 g de cidre brut
- 100 g de coulis de tomates
- 20 g de vinaigre de cidre
- 1 c. à café de sauce Worcestershire
- 1 c. à café de piment de Cayenne en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de cumin en poudre
- 30 g de cassonade
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de moutarde
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 344.8 kJ / 82.3 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Carbohydrates
- 10.8 g
- Fat
- 3.1 g
- Fibre
- 0.6 g
Alternative recipes
Sauce aigre-douce aux poivrons
40min
Marinade miel, citron, soja, quatre-épices
15min
Sauce barbecue
25min
Croquettes de morue, sauce chien
24h
Rillettes de porc tradition
12h
Marinade tequila-orange (pour poitrine de porc)
12h
Marinade à la moutarde et au miel
5min
Marinade soja, citron, ail, gingembre
10min
Travers de porc sauce barbecue
4h 25min
Sauce barbecue
20min
Marinade teriyaki (pour brochettes de porc à l'ananas)
12h 20min
Sauce périgourdine
35 min