Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 10 g d'huile d'olive
- 200 g de cidre brut
- 100 g de coulis de tomates
- 20 g de vinaigre de cidre
- 1 c. à café de sauce Worcestershire
- 1 c. à café de piment de Cayenne en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de cumin en poudre
- 30 g de cassonade
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de moutarde
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 344.8 kJ / 82.3 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Carbohydrates
- 10.8 g
- Fat
- 3.1 g
- Fibre
- 0.6 g
Alternative recipes
Terrine bressane
24h
Sauce barbecue
25min
Travers de porc "spécial sauce"
1h 40min
Rillettes de porc et de canard
7h
Echine aux échalotes et au thym
1h 40min
Brochettes de porc satay
25min
Côte de bœuf, sauce moutarde
2h
Rillettes de porc tradition
12h
Sauce barbecue
20min
Marinade teriyaki (pour brochettes de porc à l'ananas)
12h 20 min
Porc aigre-doux
45min
Marinade à la moutarde et au miel
5min