Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 300 g de faisselle
Le jour même
- 1 gousse d'ail
- 1 bouquet de persil frais, équeuté
- 1 botte de ciboulette fraîche, ciselée
- 250 g de fromage à tartiner nature
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 523.5 kJ / 125.2 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Carbohydrates
- 3.8 g
- Fat
- 9.7 g
- Saturated Fat
- 7 g
- Fibre
- 0.3 g
- Sodium
- 131.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Dame blanche
12h
Tempeh
48h
Kouign-amann à l'ail et au parmesan
3h 15min
Moutarde
12h
Salade de champignons crus
25min
Spaghetti à la betterave, aux noix et au bleu
1h
Tartinade concombre-ricotta
10min
Salade de tomates, crème au basilic
25min
Tartinade jambon-œuf
35 min
Crème de sardine au whisky
5min
Crème à tartiner fromage frais-radis
5min
Tartinade au thon à l'avocat
10min