Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 300 g de faisselle
Le jour même
- 1 gousse d'ail
- 1 bouquet de persil frais, équeuté
- 1 botte de ciboulette fraîche, ciselée
- 250 g de fromage à tartiner nature
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 523.5 kJ / 125.2 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Carbohydrates
- 3.8 g
- Fat
- 9.7 g
- Saturated Fat
- 7 g
- Fibre
- 0.3 g
- Sodium
- 131.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Salade de brocolis et sauce César
35 min
Tartare de sardine sur fonds d’artichaut
45 min
Pain seigle plat et guacamole aux sardines
1h 45 min
Terrine aux restes de viande
13h 15min
Croustillants d'araignée
2h
Gâteau de crêpes au saumon mariné, salade de crudités
1h 10 min
Miniquiches au canard confit
5h 10min
Salade de tomates, crème au basilic
25 min
Crème à tartiner fromage frais-radis
5min
Avocat créole
25 min
Tartinade concombre-ricotta
10 min
Tartinade jambon-œuf
35 min