
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 g de persil frais effeuillé
- 50 g fromage de chèvre sec, coupé en dés (1 cm)
- 50 g de pain dur coupé en dés
- 30 g d'huile d'olive
- 3 gousses d'ail pelées et coupées en 2
- 120 g d'oignon coupé en 4
- 400 g de coulis de tomates
- 250 g d'eau
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 1 c. à café d'herbes de Provence
- 1 chou-fleur de petite taille (800 g env.), trognon et grosses côtes retirés
- 8 filets d'anchois à l'huile réserver l'huile
- poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 288 kcal / 1202 kJ
- Protein
- 12 g
- Fat
- 14 g
- Carbohydrates
- 25 g