
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 400 g de filets de hareng fumés coupés en morceaux
- 2 carottes épluchées et émincées en très fines rondelles
- 1 botte d'oignons nouveaux émincés en très fines rondelles
- 50 g d'huile de tournesol
- 30 g de vin blanc sec
- 1 branche de thym frais effeuillée
- 1 feuille de laurier fraîche
- 1 botte de ciboulette fraîche ciselée
- 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
Le jour même
- 600 g d'eau
- 500 g de pommes de terre préalablement lavées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 384 kcal / 1608 kJ
- Protein
- 20 g
- Fat
- 21.5 g
- Carbohydrates
- 25.5 g
- Fibre
- 4.5 g