Appareils et accessoires
Tamarind and Chilli Barbecued Lamb Chops
Préparation 20min
Total 55min
24 pieces
Ingrédients
-
onions quartered70 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic clove1
-
fresh jalapeño chilli halved, deseeded1
-
ripe mango large, cut in pieces1
-
tamarind paste3 Tbsp
-
treacle4 Tbsp
-
ground allspice¼ tsp
-
red wine90 g
-
orange juice180 g
-
red wine vinegar2 Tbsp
-
lamb chops24
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
14.3 g
Calories
1002 kJ /
240 kcal
Lipides
18.4 g
Glucides
4.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Barbecue
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Devilled Chicken with Coleslaw
1h 45min
Mojo Sauce for Seafood
10min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Lamb Kebobs
3h
Mexican Spare Ribs
50min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1h 25min
Fish Tacos
45min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7h 10min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1h 20min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13h 20min
Chilli Cheese Nachos
40min