Appareils et accessoires
Egg and Onion
Préparation 10min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
water1000 g
-
medium eggs6
-
spring onions cut in pieces (approx. 1 cm)40 g
-
mayonnaise to taste60 - 80 g
-
fresh chives finely chopped5 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
paprika1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
531.1 mg
Protides
11.3 g
Calories
991 kJ /
236.9 kcal
Lipides
20.2 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
4.3 g
Glucides
1.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Friday Night Dinners
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Fruit Ice Cream
5min
Spaghetti Carbonara
40min
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50min
Vanilla Coffee Frappé
4h 25min
Garlic and Herb Breadcrumbs
5min
Lime and Lemonade
5min
Mashed Potatoes (Peeler)
30min
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Stout
4h 55min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40min
Spicy Beef with Red Peppers
30min