Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
TM6 TM5

Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs

4.1 ( 55 évaluations )

Ingrédients

  • 30 g extra virgin olive oil plus extra for drizzling
  • 8 plum tomatoes large, halved
  • 2 garlic cloves sliced (optionnel)
  • 3 sprigs fresh thyme leaves only
  • ½ tsp fine sea salt plus extra for sprinkling and seasoning
  • 4 slices sourdough bread
  • 1300 g water
  • 4 large eggs room temperature
  • ground black pepper to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
465 kcal / 1954 kJ
Protides
20.5 g
Lipides
16 g
Glucides
57.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives