Quiche Lorraine
TM6 TM5

Quiche Lorraine

4.5 (46 évaluations )

Ingrédients

  • 2 oz Gruyère cheese, cut into pieces

Pastry

  • 3 oz unsalted butter, cold and cut into pieces, plus extra to grease
  • 6 all-purpose flour, plus extra to dust
  • ½ tsp salt
  • 2 oz cold water

Filling

  • 7 oz cubed bacon (see Tip)
  • 4 large eggs
  • 2 oz whole milk
  • 3 ½ oz crème fraîche
    ou 3 ½ oz cream
  • ¼ tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper

Infos nut.
par 1 slice
Calories
1397.6 kJ / 334 kcal
Protides
10.2 g
Glucides
17.5 g
Lipides
24.6 g
Graisses saturées
11.4 g
Fibre
0.6 g
Sodium
441.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives