Appareils et accessoires
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter, using modes)
Préparation 10min
Total 20min
920 g
Ingrédients
-
zucchini, baby washed, ends trimmed, cut to fit through wide feeder400 g
-
brown onion cut in half, to fit wide feeder tube1
-
apple cider vinegar250 g
-
caster sugar110 g
-
yellow mustard seeds2 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
sea salt flakes1 ½ tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 920 g
Sodium
8478.5 mg
Protides
13.9 g
Calories
2718.4 kJ /
649.7 kcal
Lipides
3.7 g
Fibre
8.7 g
Graisses saturées
0.6 g
Glucides
140.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pickles with Thermomix® Cutter (using modes)
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35min
Blue cheese celeriac wonton cups
Pas d’évaluation
Thai Tomyum zoodle soup
45min
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45min
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Chocolate lava pudding
40min
Heirloom tomato and zucchini lasagna (Matthew Kenney)
4h 20min
Creamed pāua soup
1h
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1h 20min
Chocolate and red wine cake with pears
1h 20min
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24h 10min
Jaffa muffin
40min