Appareils et accessoires
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter, using modes)
Préparation 10min
Total 20min
920 g
Ingrédients
-
zucchini, baby washed, ends trimmed, cut to fit through wide feeder400 g
-
brown onion cut in half, to fit wide feeder tube1
-
apple cider vinegar250 g
-
caster sugar110 g
-
yellow mustard seeds2 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
sea salt flakes1 ½ tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 920 g
Sodium
8478.5 mg
Protides
13.9 g
Calories
2718.4 kJ /
649.7 kcal
Lipides
3.7 g
Fibre
8.7 g
Graisses saturées
0.6 g
Glucides
140.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pickles with Thermomix® Cutter (using modes)
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Pas d’évaluation
Lemon and Parmesan Chicken with Spiralized Zucchini Pasta
30min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Olive and fennel grissini
25h 30min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1h
Feijoa jelly
27h 40min
Feijoa chutney
1h 15min
Whitebait fritters
35min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2h
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
26h 30min
Char siu pork bao
2h 10min