Seeded wholemeal bread (Diabetes)
TM6 TM5 TM31

Seeded wholemeal bread (Diabetes)

4.8 (6 évaluations )

Ingrédients

  • 20 g linseeds (flaxseeds)
  • 50 g pepita seeds, plus extra to sprinkle
  • 50 g sunflower seeds, plus extra to sprinkle
  • 200 g water
  • 200 g milk, plus extra to brush
  • 2 tsp dried instant yeast
  • 1 tsp caster sugar
  • 20 g grapeseed oil, plus extra to grease
  • 400 g baker's flour
  • 100 g rye flour
  • 100 g wholemeal plain flour
  • 2 tsp bread improver (see Tips)

Infos nut.
par 1 slice
Calories
876.7 kJ / 209.7 kcal
Protides
7.5 g
Glucides
27.5 g
Lipides
6.9 g
Graisses saturées
1.1 g
Fibre
3.7 g
Sodium
8.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives