Appareils et accessoires
Rye Kaiser rolls
Préparation 15min
Total 26h 30min
8 pieces
Ingrédients
Poolish
-
water100 g
-
dried instant yeast1 pinch
-
baker's flour70 g
-
rye flour30 g
Dough
-
water200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour plus extra to dust300 g
-
rye flour100 g
-
unsalted butter20 g
-
sea salt2 tsp
-
barley malt powder (see Tip)3 tsp
-
molasses2 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
milk to brush
-
caraway seeds to sprinkle (optional)
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
476.2 mg
Protides
7.8 g
Calories
1053.8 kJ /
251.9 kcal
Lipides
3.2 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
1.5 g
Glucides
47.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Kaiser rolls
5 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Red Velvet Cupcakes
1h
Browned lamb mince
20min
Blueberry Jam
45min
Plum brioche buns
2h 30min
Lime and coconut mini bundts
40min
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Traditional Apple pie
1h 30min
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min
Tuna sushi rolls
1h 25min
Lemon meringue ice-cream cake
13h 15min
Blueberry and lemon curd muffins
50min
Pistachio cream
15min