Versions compatibles
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 40 g shallots, cut in halves
- 1 garlic clove
- 20 g fresh ginger, peeled, thinly sliced (2 mm)
-
60
g Seville orange marmalade
ou 60 g orange marmalade plus 1 tbsp lemon juice - 1 pinch fresh thyme leaves
- 20 g olive oil
-
20
g balsamic vinegar
ou 20 g sherry vinegar - 50 g port wine
- 550 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp freshly ground black pepper, adjust to taste
- 2 duck breasts, skinless, boneless (approx. 150-200 g each) (see tip)
- 350 g floury potatoes, peeled, cut in small pieces (1 cm)
- ½ tsp ground sweet paprika
- 30 g butter
- 120 g milk
- 120 - 150 g fresh green beans, cut in pieces (2 cm) if necessary
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3136 kJ / 750 kcal
- Protides
- 43 g
- Glucides
- 60 g
- Lipides
- 33 g
- Fibre
- 4.4 g
Recettes alternatives
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Hokkaido Scallop Sashimi with Avocado and Lime
35 min
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1h
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3h 40 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Trout with hollandaise sauce
50min
Meatloaf
1h 20min
Mantou Buns with Butternut Squash Soup (TM6 Metric)
55min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Apple cake
1h
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min