Appareils et accessoires
Salmon tartare
Préparation 10min
Total 10min
6 portions
Ingrédients
-
pink peppercorns plus extra to garnish1 tsp
-
fresh dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
salmon fillets, skinless, sushi quality cut in 3 pieces300 g
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
olive oil2 tbsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
watercress leaves or mixed salad100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
10 g
Calories
560 kJ /
134 kcal
Lipides
10 g
Fibre
0.5 g
Glucides
1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Basic Cookbook
174 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Risotto with Parmesan cheese
30min
Gazpacho
1h 15min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Ratatouille
40min
Berry mousse
4h 50min
Creamy courgette soup
25min
Boeuf bourguignon
1h 30min
Salmon Tartare
25min
Potato and vegetable purée
45min
Mayonnaise
5min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20min
Monkfish and prawn soup
1h