Versions compatibles
Asian-style rice with eggs and vegetables
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
20
g light sesame oil
ou 20 g peanut oil - 100 g onions, cut in halves
- 150 g carrots, cut in large pieces (4 cm)
- 150 g bacon cubes
- 30 g soy sauce
- 2 tsp sugar
-
1
stock cube (for 0.5 l) (optionnel)
ou 1 heaped tsp stock paste, homemade (optionnel) -
350
g white short-grain rice (18-20 minutes cooking time)
ou 350 g white long-grain rice (18-20 minutes cooking time) - 1200 g water
- 400 g mixed vegetables (e.g. broccoli in small florets, frozen green peas, cauliflower in small florets, green beans cut in pieces, courgettes cut in pieces)
- 4 eggs
- Infos nut.
- par 1 portions
- Calories
- 1748 kJ / 418 kcal
- Protides
- 16 g
- Glucides
- 54 g
- Lipides
- 15 g
- Fibre
- 4.4 g
Recettes alternatives
Beef goulash with bread dumplings
1h 30min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Stuffed vegetables
1h 20min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Fruit ice cream
5min
Pizza Margherita
2h 10min
Spaghetti carbonara
40 min
Chopped vegetable salad
10min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Frozen fruit sorbet
5min
Meatballs with tomato sauce
45min
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30min